Nieuws

4 oktober 2022

Nu beschikbaar: Vinyldisco

Vanaf nu te boeken: de Vinyldisco. Uitstekend geschikt voor je retro-feest. De dj’s draaien grammofoonplaten van jaren 60 tot begin jaren 90.

 

8 mei 2022

AED

Het zal maar een keer nodig zijn… We hebben een AED aangeschaft. Deze gaat voortaan mee naar zo veel mogelijk van onze dj-optredens.


 

5 juni 2020

Korting voor mensen met een cruciaal beroep

Verpleegkundigen, onderwijzers, vuilnisophalers, supermarktmedewerkers en andere mensen met een cruciaal beroep zijn essentieel om de samenleving draaiend te houden. Tijdens de coronacrisis is dat extra duidelijk geworden. In verhouding tot hun maatschappelijk nut zijn deze beroepen veelal onderbetaald. Als kleine blijk van waardering en solidariteit geven we mensen met een cruciaal beroep vanaf nu korting op onze prijzen.

 

17 april 2020

Nu beschikbaar: Zoom Party online disco

Geen mogelijkheid om je gasten in levenden lijve te ontvangen? Vanaf nu bieden we ook een online disco aan met live-dj op het videoplatform Zoom.

 

18 maart 2020

Silent disco voor thuis

Vanwege het coronavirus hebben we tijdelijk een kleinschalige silent disco voor thuis beschikbaar.

 

26 juli 2019

Geen algemene voorwaarden

Het is alweer anderhalf jaar geleden dat ik onze algemene voorwaarden doorlas en heel baldadig alles doorstreepte wat op overbodige ballast leek. Er bleven ongeveer drie zinnen over. Sindsdien hebben we geen algemene voorwaarden meer. En het bevalt prima.

 

21 november 2018

Nieuwe website Bureau Feestbeest

Het werd wel tijd na negen jaar: een nieuw logo en een nieuwe website. Nu ook fatsoenlijk te bekijken op je smartphone.