FAQ

Wat voor muziek draaien jullie?

Bij de muziekkeuze staan jouw wensen centraal. Vooraf bespreken we uitgebreid welke muziek je op je feest wilt horen, en ook welke muziek je absoluut niet wilt horen. Verzoekjes zijn van harte welkom en worden zo veel mogelijk gedraaid. Onze dj’s hebben jarenlange ervaring in het creëren van volle dansvloeren op verschillende soorten feesten. Onze uitgebreide muziekcollectie bevat muziek van 1950 tot 2024 in een keur aan genres: disco, pop, house, soul, rock, Nederlandstalig, latin, trance, après-ski, reggae, gothic, ska, lounge en nog veel meer.

Hoeveel dj’s komen er draaien?

Wij draaien met twee dj’s. Dit houdt in dat er altijd iemand beschikbaar is om verzoekjes van je gasten aan te nemen. Verder maakt de aanwezigheid van twee mensen een snelle op- en afbouw van apparatuur mogelijk. Daarnaast zien twee dj’s er gezelliger uit dan één. Uitzondering op deze regel zijn onze Huiskamerdisco en kleine Silent disco. De kleine setting en kortere draaitijd zorgen ervoor dat we onze vertrouwde kwaliteit kunnen bieden met één dj, voor een budgetprijs.

Wat voor apparatuur nemen jullie mee?

Wij zorgen voor professionele dj-apparatuur, luidsprekers en lichtshow. Ook nemen we een microfoon mee, die gebruikt kan worden voor aankondigingen of stukjes.

Waarom zijn de prijzen voor feesten vanaf 160 personen hoger dan de prijzen voor feesten tot 160 personen?

Voor grotere feesten zijn sterkere geluidsapparatuur en fellere lichteffecten nodig. Het omslagpunt ligt bij 160 personen.

Waarom is er korting voor mensen met een cruciaal beroep?

Verpleegkundigen, onderwijzers, vuilnisophalers, supermarktmedewerkers en andere mensen met een cruciaal beroep zijn essentieel om de samenleving draaiend te houden. Tijdens de coronacrisis is dat extra duidelijk geworden. In verhouding tot hun maatschappelijk nut zijn deze beroepen veelal onderbetaald. Als kleine blijk van waardering en solidariteit geven we mensen met een cruciaal beroep korting op onze prijzen.

Een keer komen kijken, kan dat?

Dat kan, zij het in beperkte mate. Om de privacy van onze opdrachtgevers te waarborgen nodigen we per feest maximaal één stel kijkers uit om kort sfeer te komen proeven. Bel 06 – 451 24 194 of mail info@bureaufeestbeest.nl om een afspraak te maken.