Bureau Feestbeest
Voor een volle dansvloer op je bruiloft of ander feest
Een greep uit de reacties op feesten waar we de muziek verzorgd hebben:

"Dank je wel voor je bijdrage aan ons geweldige feest! Wij hebben er weer erg van genoten. We hebben weer heerlijk op jouw muziek gedanst en je voelt perfect aan wat er past." (Willemien)

"Wij vonden het een geweldig feest en we hebben er erg van genoten! De muziek was wat ons betreft perfect, er werd lekker gedanst en de stemming zat er goed in. En we hadden zelfs nog een spontane openingsdans... :-) Een super geslaagd feest!" (Pieter en Mieke)

"Dank je wel voor het draaien, we hebben het heel leuk gehad. Jullie hebben een mooie balans gevonden om iedereen te vermaken." (Jasper en Lizzy)

"Wij hebben het mede dank zij jullie super gehad. Heel erg bedankt daarvoor! Als er mensen in onze omgeving nog een dj zoeken zullen we jullie zeker aanraden." (Alexander en Christel)

"Wat was het een geweldig feest!! Mede dankzij jullie, de muziek was super en de dansvloer is na ons openingsnummer niet meer leeggeweest. Wij vonden het echt helemaal te gek, dankjulliewel!" (Paul en Marloes)

"Het was een fantastische avond, niet in het minst door de leuke manier waarop jullie met de muziek inspeelden op ons publiek. In de toekomst zullen wij jullie zeker aanraden!" (Jennifer en Koen)

"Nogmaals bedankt voor de prachtige avond! Wij hebben enorm genoten!" (Frans)

"De manier waarop jullie inspeelden op publiek, verzoekjes regelden, helemaal goed. En entourage met verlichting droeg ook enorm bij, zag er allemaal prachtig uit. Veel dank!" (Nico en Jonnet)

"We hebben een topdag gehad en dankzij jullie heerlijk gedanst. Van verschillende kanten kregen we positieve reacties over de muziek, ook over de snelheid waarmee verzoeknummers langskwamen. Bedankt voor jullie bijdrage aan een voor ons onvergetelijke dag!" (Friso en Brechtje)

"Ik wilde even later weten dat ik (en mijn gasten) het enorm naar hun zin hebben gehad afgelopen zaterdag. Lekker gedanst, goede muziek!" (Mi'jke)

"We willen jullie via deze weg bedanken voor de gezellige en swingende avond op ons huwelijksfeest. We zijn erg tevreden over jullie optreden en zullen jullie zeker weer boeken of aanraden bij anderen." (Inez en Chrispijn)

Foto feest Foto feest
 
"Het was super gezellig en door jullie erg goed voorbereid en verzorgd, alles verliep super gesmeerd." (Kristel)

"Langs deze weg willen we jullie ook bedanken voor een perfecte draai-avond! Jullie hadden heftige concurrentie van een prachtige zomeravond, maar jullie zijn er toch in geslaagd om de voetjes van de grond te krijgen en te houden." (Kris en Rianne)

"Thank you guys for making it a great party! Our guests and we have really enjoyed the music and also the whole set up, which looked really nice!" (Jorrit en Veronika)

"Volgens mij heeft iedereen zich top vermaakt. Veel complimenten ook voor de muziek! Wij hebben in ieder geval een fantastische dag gehad, heel erg bedankt. En tot de volgende keer (12,5 jarig jubileum bijvoorbeeld :-)" (Liselotte en Wybren)

"Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag met een topfeest als afsluiting. Wij willen jullie bedanken voor jullie flexibiliteit, mooie lichteffecten en super muziek uiteraard!" (Johan en Yvonne)

"Jullie bedankt! Wij vonden het een top avond en dat was mede te danken aan jullie muziek. Een groot compliment." (Aart en Thea)

"We vonden het geweldig gisteren. Hoort ook zo hè, als bruidspaar in het middelpunt. Heerlijk gedanst, en mensen om ons heen ook lekker zien dansen. Dank!" (Minke en Rogier)

"Jij en René hebben een tof feestje neergezet. Had geen betere avond kunnen wensen. Nogmaals erg bedankt daarvoor. Heb de bruid en bruidegom nog niet gesproken, die zijn nog op huwelijksreis, maar ik vermoed dat ook zij het een retegeslaagde avond hebben gevonden :)))" (John)

"We vonden de nrs die jullie op ons feest draaiden super! Complimenten daarvoor! Twas n knallend feest, bedankt." (Antje en Aimé)

"Prima verzorgd door jullie, voor een volgend feest bellen we jullie weer!" (Erik-Jan)
Heb je een vraag? Wil je een boeking plaatsen? Mail naar  info@bureaufeestbeest.nl  of bel  06 - 451 24 194 .