Bureau Feestbeest
Voor een volle dansvloer op je bruiloft of ander feest
Wat voor muziek wordt er gedraaid?
Bij de muziekkeuze staan jouw wensen centraal. Vooraf wordt uitgebreid besproken welke muziek je op je feest wilt horen, en ook welke muziek je absoluut niet wilt horen. Verzoekjes zijn van harte welkom en worden zo veel mogelijk gedraaid. Onze dj's hebben jarenlange ervaring in het creŽren van volle dansvloeren op verschillende soorten feesten. Onze uitgebreide muziekcollectie bevat muziek van 1950 tot 2018 in een keur aan genres: disco, pop, house, soul, rock, Nederlandstalig, latin, trance, après-ski, reggae, gothic, ska, lounge en nog veel meer.

Hoeveel dj's komen er draaien?
Wij draaien met twee dj's. Dit houdt in dat er altijd iemand beschikbaar is om verzoekjes van je gasten aan te nemen. Verder maakt de aanwezigheid van twee mensen een snelle op- en afbouw van apparatuur mogelijk. Daarnaast zien twee dj's er gezelliger uit dan één. Uitzondering op deze regel is onze Huiskamerdisco. De kleine setting en kortere draaitijd zorgen ervoor dat we onze vertrouwde kwaliteit kunnen bieden met één dj, voor een budgetprijs.

Wie zorgt er voor de apparatuur?
Wij zorgen voor professionele geluidsapparatuur en sfeervolle lichteffecten. Ook nemen we een microfoon mee, die gebruikt kan worden voor aankondigingen of stukjes.

Foto feest Foto feest
 
En wat kost dat allemaal?
Wij verzorgen de muziek op je feest tegen scherpe prijzen.

Een keer komen kijken, kan dat?
Dat kan, zij het in beperkte mate. Om de privacy van onze opdrachtgevers te waarborgen nodigen we per feest maximaal één stel kijkers uit om kort sfeer te komen proeven. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Heb je nog vragen die hier niet beantwoord worden?
Neem contact met ons op voor meer informatie.
Heb je een vraag? Wil je een boeking plaatsen? Mail naar  info@bureaufeestbeest.nl  of bel  06 - 451 24 194 .